پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی
پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی در 32 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 32 |
حجم | 738 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | ppt |
دسته بندی | پاورپوینت |
توضیحات کامل
پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی در 32 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
تعریف بهداشت مواد غذایی
تعریف ایمنی مواد غذایی
روشهای کنترل موادغذایی وشناسایی خطرات
تعاریف و اصطلاحات نمونه برداری
هدف از نمونه برداری
نمونه بردار
ظروف وتجهیزات نمونه برداری
روشهای نمونه برداری
نمونه برداری تصادفی
نمونه برداری انتخابی
روشهای متداول سترون سازی وسایل
نمونه برداری
دقت ، صحت و کفایت نمونه برداری
درج مشخصات بر روی نمونه ها
انتقال صحیح وسریع به آزمایشگاه
قسمتی از متن
بهداشت مواد غذایی: عبارت است از کلیه موازینی که رعایت آنها در تولید، فرآیند، نگهداری و عرضه مواد غذایی ضروری است تا ماده غذایی سالم و با کیفیت بالای بهداشتی بدست مصرف کننده برسد.
ایمنی مواد غذایی: در نظر گرفتن تمام موقعیتها و شرایطی که در طول چرخه تهیه، فرآیند، ذخیره سازی، توزیع و آماده سازی مواد غذایی برای رسیدن به محصول سالم، مناسب و ایمن برای مصرف کننده لازم و ضروری است.
توضیحات
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " اصول نمونه برداری از مواد غذایی " می باشد که در حجم 32 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند توسط دانشجویان به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
درباره این سایت